DergiPark logo
  • English
    Turkish English
  • Admin Panel User Panel Coordinator of Scientific Publishing Panel My Journals My Research My Followers Profile
    Logout
  • Login
DergiPark logo

Journal of ADYUTAYAM

Volume: 8 Issue: 1, 6/1/20

Year: 2020

Research Article

 

1. Geleneksel Yöntemlerle Osmaniye İlinde Üretilen Zeytinyağların Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi

Fatma Hepsağ

Page : 1-9
Add To My Library
Create Research
PDF

 

2. Farklı Bitki Aktivatörlerinin İkinci Ürün Ispanakta Verim ve Bazı Kalite Özelliklerine Etkileri

Aygül Dayan

Page : 10-16
Add To My Library
Create Research
PDF

 

3. Türkiye’nin Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Balık Tüketimine Genel Bir Bakış

İlkan Ali Olgunoğlu , Mine Perçin Olgunoğlu

Page : 17-23
Add To My Library
Create Research
PDF

 

4. Adıyaman İli Badem Bahçelerinde Görülen Meyve Dökümlerinin Muhtemel Nedenleri ve Alınabilecek Bazı Önlemler

Şaban Karaat

Page : 24-30
Add To My Library
Create Research
PDF

 

5. Damızlık Kınalı Kekliklerde Alectoris chukar Meselen E Liquid Takviyesinin Yumurta Verimi Üzerine Etkisinin Belirlenmesi

Çağrı Özgür Özkan

Page : 31-37
Add To My Library
Create Research
PDF

 

6. Elazığ İli Türkiye Arıcılığının Sürdürülebilirliği Üzerine Bir Çalışma

Mehmet Ali Kutlu , Ömer Kılıç

Page : 38-49
Add To My Library
Create Research
PDF
       
  • Archive
    • Volume: 7 Issue: 1, 6/1/19
    • Volume: 7 Issue: 2, 12/1/19
    • Volume: 8 Issue: 1, 6/1/20
    • Volume: 8 Issue: 2, 12/1/20
    • Volume: 9 Issue: 1, 6/30/21